• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Släktforskarvänner.

På torsdag den 29 april kl. 19.00 är det Släktforskarcafé på denna Zoom-länk
I caféet är ni välkomna att ställa frågor om programmet. Klicka på länken i mobil eller dator så kommer du direkt in i mötet.


Vår styrelse har nu beslutat att årsmötet genomförs den 20 maj genom brevomröstning i de frågor som är nödvändiga för att bevilja vår nuvarande styrelseansvarsfrihet och för framröstning av ny styrelse och övriga funktionärer. Övriga punkter i dagordningen sparas tills vi kan ha ett kompletterande årsmöte med medlemmarnas fysiska närvaro.
De medlemmarna som betalt sin årsavgift den 30 april 2021 får rösta. Även familjemedlem har rösträtt. Har du glömt att betala din medlemsavgift kan du hinna göra detta innan dess på bankgiro 5169–9908.
Ange ditt namn tydligt. Avgiften är 150 kronor för medlem och 50 kr för familjemedlem.

De medlemmar som har ny eller ändrad e-post kan anmäla detta till e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den 2 maj skickar vi ut kallelse och dagordning för årsmötet till medlemmar. E-post till dem som anmält sådan, övriga får vanligt brev. De medlemmar som vill utnyttja sin rösträtt får kompletterande handlingar, frankerat svarskuvert och röstkort i vanlig post. Rösterna skall ha anlänt ordföranden i slutet kuvert senast den 12 maj. Ytterligare instruktioner följer i medlemsbreven.

Låter det krångligt? Vi reder ut det i kommande information.

Välkommen att delta.
Jan Ejdebäck