Aktivitetsstart

Nu skall vi försöka få i gång några aktiviteter. Vi börjar med en temakväll på vuxenskolan den 1 oktober. Det finns två teman och du kan bara anmäla dig till ett eftersom deltagarantalet är mycket begränsat. Vi kommer troligen att dela upp oss på två tider, kl 19.00 resp 20.00 och aktiviteten blir då högst 45 minuter.  Varje bord rymmer en deltagare, kommer du med make, sambo eller motsvarande kan ni sitta två vid bordet.
Vi måste denna gång ta upp en anmälan så att vi vet vilka och hur många som kommer. Blir det många som inte får plats kommer temat att upprepas inom kort.

Anmälan till temat om släktforskningsregistret "Min Släkt" sker till Håkan Larsson, mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmälan till temat "DNA i släktforskningen" sker till Jan Ejdebäck, mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anmälan senast söndag den 27 september. Ange vilket tema du valt och även om du kommer ensam eller med partner.
Du får besked via mail om och när du kan komma.
Lokalen är Vuxenskolan, Rådmansgatan 24 i Skövde.

Det kommer att bli en fortsättningskurs i släktforskning, ytterligare någon får plats. Anmäl till Lars-Olof Klaar. mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Inom kort kommer vi också att lägga ut länkar till ett par intressanta föreläsningar. Mer info kommer när allt är klart.

Hälsningar
Jan Ejdebäck, ordförande