All programverksamhet inställd!

Coronaviruset har stor påverkan på vår verksamhet den närmaste tiden. Medlemsmötet den 19/3 är inställt och från nu ställer vi också in alla 
andra möten. Många av våra medlemmar hör till riskgrupp dvs är 70 år eller äldre eller har annan sjukdom som kan förvärra sjukdomsförloppet vid smitta. Vi vill skydda oss själva och våra medlemmar och inte aktivt medverka till spridningen. Vill du läsa fler råd angående hur du kan skydda dig själv och andra kan du läsa SPF Elins hemsida, där jag har medverkat i ett medlemsbrev under rubriken "Coronavirus."          Googla på SPF Elin Skövde.

Vi jobbar vidare på Släktforskardagarna 2020 med enskilt arbete samt telefon och mailkontakter. Senast 30 april bör vi ha fattat ett beslut hur vi går vidare och vi har fortfarande som mål att tillsammans med er kunna ordna ett par fantastiska släktforskardagar.

Även handledningen på biblioteket avbrytes terminen ut. Men du kan fortfarande gå dit och släktforska enskilt. Se bara till att inte för många vistas i lokalen.

Vi kommer i god tid meddela när våra aktiviteter kan vara i gång igen. Till dess - håll dig frisk. Tag gärna en uppfriskande promenad och - det finns ju extra tid för släktforskning på nätet!